Curcumine – SLCP™

Vitals brengt iedere maand een product onder aandacht, welke u met 10% extra korting kunt bestellen. In juli 2019 is dat Curcumine-SLCP™. Curcumine is het belangrijkste werkzame bestanddeel van kurkuma, een aromatische specerij uit de wortel van de Curcuma longa.

Curcumine-SLCP™ in het kort:

  • 65x beter opneembaar met maar liefst 285x betere biologische beschikbaarheid
  • Slechts een lage dagdosering nodig
  • Ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers aan de Universiteit van Californië (UCLA)
  • Werking onderbouwd met humaan wetenschappelijk onderzoek

 

Meer informatie over Curcumine-SLCP™

Curcumine is een van de meest bekende en meest toegepaste kruidenpreparaten. Curcumine is het belangrijkste werkzame bestanddeel van kurkuma, een aromatische specerij uit de wortel van de Curcuma longa. Kurkuma vindt haar oorsprong in de Indiase keuken, waar het onder de namen koenjit of geelwortel een belangrijk onderdeel vormt van de beroemde currygerechten. Traditioneel wordt curcumine ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem en voor het behoud van een gezonde leverfunctie en spijsvertering. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van soepele gewrichten en ondersteunt het de mentale balans en de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel.

Curcumine-SLCP™: een technologische doorbraak

De grootste uitdaging bij het ontwikkelen van curcuminepreparaten met een optimale werkzaamheid, is het overwinnen van de problemen bij de opneembaarheid en biologische beschikbaarheid ervan. Vaak wordt curcumine in een ‘onbewerkte’ vorm wordt na inname in de darm en in de lever snel omgezet in onwerkzame stoffen, die door het lichaam weer snel worden uitgescheiden. De producent van Curcumine-SLCP™ van Vitals, is er na jarenlang onderzoek en samenwerking met de Universiteit van Californië (UCLA) in geslaagd om deze problemen op te lossen. Zij hebben de opneembaarheid van curcumine met 65x weten te vergroten en de biologische beschikbaarheid met maar liefst 285x (ten opzichte van standaard curcumine-preparaten bestaande uit 95% curcumine).

Vergelijking met standaard curcumine-preparaten

Er zijn tegenwoordig vele curcumine-producten op de markt. Om een goede vergelijking te kunnen maken, is het belangrijk op een aantal aspecten te letten. Standaard curcumineproducten bevatten vaak een zeer hoog gehalte curcumine per dagdosering. Op deze manier wordt getracht om een fractie van deze curcumine te laten ontsnappen aan inactivatie in de darm en de lever. Dit zet echter weinig zoden aan de dijk.
Uit onderzoek is gebleken dat inname van Curcumine-SLCP™ leidt tot een veel hogere piek in de plasmaspiegel van actief curcumine, terwijl het standaard curcumine-product nauwelijks detecteerbaar actief curcumine oplevert ondanks de veel hogere dosering hiervan.
Een vergelijkende studie heeft aangetoond dat Curcumine-SLCP™ minstens 65x beter opneembaar is dan standaard curcumine-producten en dat de biologische beschikbaarheid zelfs 285x beter is. Daarnaast besteedt de producent veel aandacht aan de verdere wetenschappelijke onderbouwing van de gezondheidseffecten van hun product, waar het tenslotte om gaat. Hiervoor werken ze samen met vooraanstaande onafhankelijke wetenschappers. Het zijn de uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid, in combinatie met het humane onderzoek dat met dit product gedaan is (en gedaan wordt) waardoor Vitals voor Curcumine-SLCP™ heeft gekozen.

Wat kan Curcumine-SLCP™ voor u doen?

  • ondersteunt het immuunsysteem
  • goed voor de leverfunctie en spijsvertering
  • draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten
  • ondersteunt de mentale balans en de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel.

Helaas kunnen we hier geen (volledige) informatie verstrekken over de/alle toepassingen van dit supplement. In overeenstemming met de wetgeving houden we die informatie gescheiden van de aanprijzing van de producten. U kunt online zoeken naar een goede leverancier van orthomoleculaire kennis.

Aanbieding: 10% korting

Tot 1 augustus 2019 ontvangt u bij Vitals 10% korting op beide verpakkingen Curcumine-SLCP™. Zoals u gewend bent, geldt bij deze aanbieding ook uw staffel- en incassokorting. U ontvangt bovendien 2% extra korting als u de bestelling zelf via www.vitals.nl plaatst.
Code  Omschrijving       Verpakking     Verkoopprijs   Inkoopprijs    Aanbieding
V2962  Curcumine-SLCP™    60 c € 39,95 € 24,92 € 22,43
V3396  Curcumine-SLCP™    120 c € 69,95 € 43,64 € 39,27

En nog wat extra korting!

Als u bij het bestellen in onderstaand venster de actiecode jess invoert en op activeer klikt, dan krijgt u nog eens 10% korting extra korting over uw bestelling.
 
Bron: www.vitals.nl

Add A Comment