Vier de zomer met etherische olie

Iedere maand geeft Young Living bij je bestelling gratis producten weg én er is iedere maand een product met 10% korting. De maand juli staat in het teken van “Vier de zomer met etherische olie”. Gary Young richtte 25 jaar geleden Young Living op om etherische oliën met de rest van de wereld te delen. Van PanAway voor pijnlijke spieren na een bezoek aan de sportschool tot de frisse geur van Citrus Fresh; de promotie voor juli geeft je zomer een boost!

10% korting op GLF

De naam van deze olie is de afkorting van Gall blatter and Liver Flush (Galblaas en Lever-spoeling). GLF is een mengsel van oliën met reinigende eigenschappen die een gezond lichaam ondersteunen. Door inhalering/gebruik in de diffuser of gebruik op de lever VitaFlex-punten kan deze olie helpen het emotioneel welzijn te bevorderen.
Aromatisch werkt GLF reinigend op de emoties.
Fysiek ondersteunt GLF het spijsverteringssysteem en stimuleert het vetverbranding.
Spiritueel helpt deze blend om je van negatieve gevoelens te reinigen. Gevoelens die zich in jou vastzetten, omdat je bijvoorbeeld iemand de schuld geeft van iets, maar ook gevoelens van boosheid en verbitterdheid. GLF kan je helpen om de negatieve energie die zich in je opkropt te verzachten en te veranderen in meer positieve gevoelens (volgens de traditionele Chinese geneeskunst worden deze gevoelens veelal opgeslagen in de gal en lever: “iets op je lever hebben”, “je gal spuwen”).

 

Gratis in juli 2019 bij je bestelling via Essential Rewards: Grapefruit (5ml) t.w.v. € 9,74.

Grapefruit (5 ml)

Grapefruit (Citrus Paradisi) heeft een fris, citroenachtig aroma dat stimulerend en opwekkend is. Het is een krachtig anti-oxidant. Het ondersteunt de huid en heeft vetoplossende eigenschappen. Grapefruit werkt ondersteunend als eetlustremmer. Het helpt de organen te ontgiften en heeft een gunstige invloed op de spijsvertering. Het ondersteunt het hormoonsysteem.
Aromatisch verheldert het de geest en kan het stress helpen verlichten.
Spiritueel reinigt deze olie aura en geest, wat helpt om gevoelens van neerslachtigheid los te laten. Als dat is gebeurd, kun je meer ontvankelijk zijn voor je innerlijke stem en intuïtieve krachten. De olie helpt je om je eigen kracht te herstellen en je eigen spirituele doel te claimen. Het brengt de emoties in evenwicht, zet aan tot actie, maakt helder denken weer mogelijk, sterkt het zelfvertrouwen en activeert de levenslust. Het is een populaire olie bij een somber of slecht humeur en helpt tegen treuzelen, frustratie en bitterheid.

 

Gratis bij een bestelling vanaf 190PV: Citrus Fresh (5ml) & Orange (5ml). T.w.v. € 26,84.

Orange (5ml)

Orange (Citrus sinensis) heeft een verfrissend, zoet, citrusachtig aroma dat zowel opwekkend werkt, als een kalmerende invloed heeft. Het brengt vreugde en vrede in de geest. De olie is erg geliefd bij kinderen. Ook deze olie is rijk aan een krachtige anti-oxidant.
Eeuwen geleden ontdekten de Chinezen als eerste de toepassingen, en sindsdien is Orange een belangrijk onderdeel in de Chinese geneeskunde. De Chinezen gebruiken het om krampen te verlichten en de spijsvertering te stimuleren. Bij de viering van het Chinese Nieuwjaar symboliseren sinaasappels geluk en welvaart.
Aromatisch werkt de geur opwekkend voor lichaam en geest. Het verbetert je stemming, geeft je een goed humeur en ondersteunt je om het immuunsysteem te versterken.
Spiritueel versterkt Orange de ik-kracht, het zelfbewustzijn en de levenslust. Het inspireert overvloed, bevordert de creativiteit, brengt fysieke energie terug en helpt bij noodzakelijke veranderingen. De olie geeft ruimte voor intuïtie en humor  als je verkrampt en angstig bent. Het trekt je zachtjes uit het dal en helpt angsten en een tekort aan zelfvertrouwen op te lossen.

Citrus Fresh  (5ml)

Citrus Fresh is een blend, bestaande uit sinaasappel, mandarijn, grapefruit, citroen en spearmint.
Het is een ontspannende, rustgevende mix, geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. Ook deze olie bevat een krachtig anti-oxidant die het immuunsysteem en de algehele gezondheid ondersteunt.
Aromatisch werkt Citrus Fresh reinigend, ontspannend en opwekkend.
Spiritueel stimuleert Citrus Fresh de rechterzijde van de hersenen, de kant die onze creativiteit en intuïtie controleert. Terwijl de citrusoliën helpen met de verbetering van de mentale focus en helderheid die grotendeels door de linkerzijde van de hersenen wordt gedomineerd. Conclusie: Citrus Fresh werkt voor beide zijde van de hersenen om te helpen angst en stress los gelaten. Het geeft balans aan het lichaam en brengt mentaal evenwicht. Hierdoor kan het zowel opwekkend als ontspannend ingezet worden.

 

Gratis bij een bestelling vanaf 250PV: Citrus Fresh (5ml), Orange (5ml), PanAway (5ml) & Xiang Mao (5ml). T.w.v. € 107,76.

PanAway (5ml)

PanAway is de olie waarom ik ooit gestart ben met Young Living en is nog steeds mijn favoriet.
PanAway is een blend en bestaat uit: pepermunt, wintergroen, helichrysum en kruidnagel.
PanAway werd door Gary Young ontwikkeld na een ernstig letsel aan de gewrichtsbanden in zijn been. De olie ondersteunt de bloedsomloop, spieren en gewrichten en het bevordert een normale cellulaire functie. De olie helpt extra zuurstof naar het gebied van het beschadigde weefsel te brengen, zodat het herstelproces versnelt. PanAway kan helpen bij verschillende soorten ongemakken aan spieren en botten. De olie wordt ook vaak gebruikt tijdens lichaamsmassages om de doorbloeding te ondersteunen. Het heeft een verfrissende geur en een verkoelende sensatie op de huid.
Aromatisch werkt het verfrissend en verkoelend. Het bevordert welzijn en genezing.
Spiritueel kan deze olie helpen bij het loslaten van negatieve emoties en energieën. De olie werkt bijzonder verkwikkend wanneer lichaam en geest uitgeput zijn en een langdurige uitval op de loer ligt. PanAway kan ook helpen als je bang bent voor je eigen emoties of je niet durft te uiten van wat er echt in je speelt.

Xiang Mao (5ml)

Xiang Mao (Cymbopogon Citratus) staat in Taiwan bekend als het ‘aromatische gras van snelle verlichting’. Door de inheemse bevolking werd het traditioneel gebruikt om in huis de lucht te verfrissen, om de geest te verlichten en de huid te hydrateren.
Het ondersteunt een gezonde werking van het spijsverteringsstelsel, helpt de regeneratie van de huid te bevorderen en werkt als een natuurlijke insectenspray.
Aromatisch wordt de olie gebruikt vanwege haar kalmerende effecten en bomontspanning te bevorderen.
Spiritueel verscherpt/versnelt Xiang Mao de geest en bevordert de creativiteit. Geeft kracht, is opbeurend en verhelderend, brengt lichaam en geest weer in evenwicht, doet de geest opleven. Xiang Mao is rustgevend en ontspannend en ideaal voor het verbeteren van de concentratie.

 

Gratis bij een bestelling vanaf 350PV: Citrus Fresh (5ml), Orange (5ml), PanAway (5ml), Xiang Mao (5ml)Ocotea (5ml) & Hong Kuai (5ml). T.w.v. € 226,58.

Ocotea (5ml)

Ocotea (Ocotea Quinox) wordt gewonnen uit de bladeren van een zeldzame boom uit het Amazonegebied in Ecuador. Het bevat een stof die het lichaam helpt bij zijn natuurlijke reactie op irritatie en ongemak.
De Ocoteaboom is afkomstig van de kaneelfamilie en je zal de geur meteen herkennen. Het is een ‘hete olie’ en daarom wordt verdunning aanbevolen. Traditioneel werd de olie gebruikt als ontsmettingsmiddel en voor de ondersteuning van de spijsvertering. Ocotea ondersteunt een gezonde werking van het hart- en bloedvatenstelsel, de emotionele balans en de huid.
Aromatisch verhoogt Ocotea het gevoel van eenheid.
Spiritueel reinigt Ocotea het lichaam en zuivert de ziel. De olie kan helpen als je iets af wilsluiten in je leven en ruimte wilt creëren voor een nieuw leven. Ook ondersteunt de olie je als je inspiratie nodig hebt, of energie na bijvoorbeeld een lange ziekteperiode, na een bevalling, na de beëindiging van een relatie of wanneer je het jezelf gunt om je weer compleet te voelen. Ocotea zorgt voor een gevoel van eenheid, je voelt je herboren met een energiestroming van warmte en zachtheid. Het is een liefdevolle manier om echt iets af te sluiten en ruimte te maken voor vernieuwde energie in je leven.

Hong Kuai (5ml)

Hong Kuai (Chamaecyparis Formosensis) is een boom die groeit in Taiwan. De olie heeft een aangename geur die voor een diep gevoel van ontspanning zorgt. Het creëert een algehele balans van lichaam, geest en ziel.
Aromatisch werkt de olie rustgevend en ontspannend.
Spiritueel helpt deze olie het lichaam aarden en verlicht spirituele, mentale en emotionele spanning. Het ondersteunt een diep gevoel van ontspanning, verhoogt het spirituele bewustzijn en inspireert gevoelens van duidelijkheid, intuïtie en actie. Hong Kuai bevordert een positieve emotionele visie en ondersteunt het gevoel van vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het opent het derde oog en daarmee bewustzijn, intuïtie en mogelijkheden. Zeer goed voormeditatie, yoga en ontwikkeling.
Als schrijver breng ik geregeld een druppel aan in mijn dagboeken, geschreven teksten en notitieboeken om de inspiratie te verhogen.

 

Wil je wat oliën bestellen, maak dan een account aan bij Young Living door op deze link te klikken. Uiteraard kan je ook eerst rondkijken op de website van Young Living. Vermeld bij bestellen dan mijn distributeursnummer: 11865020, zodat ik je kan helpen.
Mocht je vragen hebben, of heb je hulp nodig bij het bestelproces, stuur me dan even een e-mail, ik help je dan graag verder.

 

Add A Comment