Het ultieme zomergevoel

Iedere maand geeft Young Living bij je bestelling gratis producten weg én er is iedere maand een product met 10% korting. De maand augustus staat in het teken van “Het ultieme zomergevoel”. Of je nu druk bent met het bezighouden van de kinderen, heerlijk aan het ontspannen bent op een welverdiende vakantie of je aandacht gericht is op het behalen van je zakelijke doelen – met de promotie voor deze maand wordt het hoe dan ook genieten! Plaats deze maand een in aanmerking komende bestelling en ontvang een aantal producten gratis bij je bestelling.

10% korting op Cistus

Cistus (Cistus ladanifer) wordt gewonnen uit een roos en heeft een zachte, honingachtige geur. De olie werkt kalmerend, opwekkend, stimuleert de zintuigen, kan ondersteuning geven bij meditatie en tijdens therapie. Het kan helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem.

Aromatisch werkt Cistus kalmerend op de zenuwen. Ondersteunt meditatie.
Fysiek ondersteunt Cistus het immuunsysteem en kan ook helpen bij het auto-immuunsysteem.
Spiritueel ondersteunt deze olie de meditatie. Het opent het derde oog en voorziet de hersenen van zuurstof. Het is van invloed op het bovenste gedeelte van de hersenen, de neocortex. Het stimuleert de 5 zintuigen. Het kan helpen bij slapeloosheid en het kalmeren van de zenuwen. De olie werkt kalmerend, ontspannend en bevordert het “loslaten van”. Het kan je zeker helpen als jij iemand bent die het liefst de ‘redder in nood’ is, maar op het punt bent gekomen dat je zelf lichamelijk en geestelijk uitgeput raakt.

 

Gratis in augustus 2019 bij je bestelling vanaf 120 PV via Essential Rewards: Thieves AromaBright Toothpaste t.w.v. € 13,16.

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves AromaBright® Toothpaste is een natuurlijke tandpasta met 100% zuivere etherische oliën, waaronder Thieves®. De tandpasta is veilig en effectief en bevat geen fluoride, kleurstoffen, synthetische ingrediënten of conserveringsmiddelen. AromaBright ondersteunt gezond tandvlees en gezonde tanden en zorgt voor een stralende glimlach. Het is de beste keuze voor je gebit.

  • Gaat de groei van bacteria tegen
  • Ondersteunt een gezond tandvlees en sterke tanden
  • Heeft een frisse, muntachtige smaak en ingrediënten die mondhyiëne ondersteunen
  • Formule die voldoet aan de strikte standaarden van markten over de hele wereld
  • Natuurlijke tandpasta, vrij van synthetische of genetisch gemodificeerde ingrediënten

 

Gratis bij een bestelling vanaf 190PV: Elemi (15ml) & Lime (15ml). T.w.v. € 56,45.

Elemi (15ml)

Elemi (Canarim Luzonicum) heeft een kruidige, wierookachtige geur. Het behoort tot dezelfde botanische familie als Frankincense en Myrrh.  Elemi wordt aanbevolen voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, ter ondersteuning voor de huid en ter verzachting van spieren na een training.

Aromatisch brengt Elemi balans en geeft een rustig en vredig gevoel
Fysiek ondersteunt Elemi de huid.
Spiritueel brengt Elemi balans, zowel op het spirituele als het emotionele vlak. Het lijnt de chakra’s uit en laat stress uit het lichaam vloeien. Daarom wordt deze olie ook vaak voor meditatie gebruikt. Ook als je emotioneel bent uitgeput, kun je baat hebben bij deze olie. Het werkt harmoniserend, herstellend, geeft kracht en helpt je om geblokkeerde energie vrij te maken. Het ondersteunt je om weer tot jezelf te komen en om het eigenlijke probleem aan te kunnen pakken. Het geeft een gevoel van vredigheid en helderheid, vermindert angstige gevoelens en werkt kalmerend bij spanningen en mentale problemen.


Lime  (15ml)

Lime (Citrus Latifolia) heeft een verkwikkend en stimulerend effect op lichaam en geest. De olie geeft anti-oxidatieve ondersteuning en kan een gezonde huid bevorderen wanneer het op de huid wordt aangebracht.

Aromatisch werkt Lime stimulerend en verfrissend.
Fysiek ondersteunt Lime een gezonde werking van het spijsvertings-, immuun-, en luchtwegenstelsel.
Spiritueel helpt Lime irritatie, zorgen en stress te verlichten die verdriet en angst creëert. Het zorgt dat je de zin van het leven weer ontdekt en helpt je negatieve energieën los te laten. Het geeft je de moed en de wilskracht om het leven te omarmen. De olie helpt je opgeslagen emoties los te laten en zorgt dat je je weer openstelt. Het bevordert je zelfvertrouwen door het reinigen van je auto en het loslaten van negatieve gedachten. Daarnaast opent het je zonnevlecht- en hartchakra, de plaatsen waar veel van je persoonlijke kracht zit. Gebruik deze olie als er sprake is van verdriet, wanhoop, uitputting, lusteloosheid, vermoeidheid, of wanneer je je overweldigd voelt.

 

Gratis bij een bestelling vanaf 250PV: Elemi (15ml), Lime (15ml), SARA (5ml) & Carrot Seed (5ml). T.w.v. € 118,16.


SARA (5ml)

SARA™ is een blend van onder andere geranium, ylang ylang, roos en blauw boerenwormkruid. De melange heeft een kalmerende geur en is geschikt voor moeilijke of emotionele tijden. Het is een fantastische olie voor mensen en dieren met traumatische ervaringen.

Aromatisch creëert SARA een gevoel van vrijheid en vrede.
Spiritueel is SARA goed te gebruiken voor onderdrukte herinneringen aan traumatische ervaringen of misbruik. Zo’n traumatische ervaring wordt opgeslagen en geprogrammeerd in het cellulaire geheugen. Deze olie helpt je om dit los te mogen laten. Het stelt je in staat om de situatie (of herinneringen) te accepteren en alles naar de oppervlakte te brengen om vervolgens te mogen en kunnen loslaten. Zodra deze verschuiving optreedt zullen veel van je onbewuste patronen veranderen en kun je op een positieve en vernieuwde manier verder gaan in het leven.


Carrot Seed (5ml)

Carrot Seed (Daucus Carota Sativa) heeft een licht zoet, zacht aroma met aardse, kruidachtige ondertonen en wordt gewonnen uit de zaden van de wilde wortel. Wortelzaadolie werd oorspronkelijk gebruikt om spijsverteringsklachten te behandelen. Tegenwoordig wordt de olie vooral gebruikt om de lever en huid te ondersteunen en verzorgen. Deze olie is geschikt voor ieder huidtype en laat de huid stralen.

Aromatisch werkt Carrot Seed kalmerend en aardend.
Fysiek ondersteunt Carrot Seed de huid, het zenuwstelsel en het hart- en bloedvatenstelsel.
Spiritueel heeft Carrot Seed een verzachtende werking op de omgeving, versterkt het innerlijke weten en doet de waarheid beseffen in tijden van twijfel en verwarring. De olie helpt je bij het opruimen van blokkades die een onbelemmerde energiestroom tegen gaan. Het helpt bij de uitlijning van de wortel- en derde oog chakra en geeft daardoor spirituele visie voor de toekomst. Het laat emoties los van onderdrukking. Wanneer deze emoties zijn losgelaten kun je beginnen met de realisatie van je volledigheid en totaliteit van geest. De olie ondersteunt je bij het ‘aarden’ en leert je om waardering te hebben voor het leven, zodat je een volledig leven kunt leiden.

 

Gratis bij een bestelling vanaf 350PV: Elemi (15ml), Lime (15ml), SARA (5ml) , Carrot Seed (5ml), Kunzea (5ml) & Australian Kuranya (5ml). T.w.v. € 224,08.


Kunzea (5ml)

Kunzea (Kunzea Ambigua) heeft een zoete, verleidelijke en krachtige geur. Kunzea is qua eigenschappen te vergelijken met Tea Tree olie, maar heeft een aangenamere geur en voelt milder aan op de huid. De olie bevat een hoge dosis alfa-pineen en eucalyptol, kalmeert vermoeide spieren en vermindert vlekken. Verstuif de olie om een sfeer van kalmte en verfrissing te creëren.

Aromatisch werkt Kunzea verheffend en reinigend en zuivert het de lucht.
Fysiek ondersteunt Kunzea een gezonde huid en vermindert vlekken. Het kalmeert vermoeide en overbelaste spieren na een training of oefening. Het ondersteunt het ademhalingsstelsel en is weldadig voor de luchtwegen.
Spiritueel zal Kunzea je helpen om tot de kern van je fysieke problemen te komen die altijd een oorsprong hebben op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Deze olie duwt die problemen als het ware naar de oppervlakte en zal je ‘zachtjes’ dwingen om naar binnen te keren en je problemen aan te pakken. Dit is een olie die op onbewust niveau jouw ‘systeem’ begrijpt als oude emotionele wonden worden aangeraakt bij het gebruik van deze olie. Het is een herinnering aan de zachte kracht van het leven die voortkomt uit de kern van wie we zijn (geest) versus wie we zijn geworden door ervaringen.
Op energetisch niveau activeert Kunzea het hartchakra en transformeert daarmee de blokkades die de opening van dit chakra belemmeren. Het lost blokkades en spanningen op wanneer interne conflicten ons verlammen en ons blokkeren in onze natuurlijke ontwikkeling. Het maakt je dynamisch, moedig, wekt de ondernemingsgeest op en verbindt je met het heden.


Australian Kuranya (5ml)

Er is gekozen voor “Kuranya”, wat in het Aboriginal “regenboog” betekent, omdat iedere olie in deze melange unieke eigenschappen heeft. Australian Kuranya bevat oliën afkomstig van krachtige planten uit heel Australië, van Tasmanië tot de woestijn. De melange bevat Lemon Myrtle, Kunzea, Blue Cypress, Sacred Sandalwood, Fennel, Australian Ericifolia, Eucalyptus Radiata en Tea Tree.
De combinatie van deze oliën heeft geleid tot een harmonieuze melange.

Aromatisch werkt de olie zowel kalmerend als stimulerend voor de geest.
Fysiek reinigt de blend je huid, vermindert het vlekken en fijne lijntjes, ondersteunt het een gezonde huid.
Spiritueel brengt Kuranya rust in de doorrazende gedachten en je kunt zelfs het “patroon” ontdekken van waarom je telkens weer naar die gedachten gaat. De geur zorgt ervoor dat je je omringd voelt door natuurelementen en culturen die ooit in harmonie waren met het land. Dat is vaak een diepgewortelde verlangen in ons hart: tijden die we ooit kenden en waar we naar terug verlangen. De olie helpt je dan ook te herinneren, in deze tijd van technologische overbelasting, wie je werkelijk bent en waarom je hier bent.

Bestellen van oliën

Met deze promotie-oliën zal je hoe dan ook het ultieme zomergevoel ervaren.
Op de website van Young Living vind je meer informatie over de hier besproken producten. Klik op onderstaande linkjes om naar de betreffende pagina te gaan:
Thieves AromaBright ToothpasteElemiLimeSARACarrot Seed – Kunzea – Australian Kuranya.

Uiteraard kan je ook rondkijken op de website van Young Living. Vermeld bij bestellen dan mijn distributeursnummer: 11865020, zodat ik je kan helpen.
Mocht je vragen hebben, of heb je hulp nodig bij het bestelproces, stuur me dan even een e-mail, ik help je dan graag verder.

 

 

Add A Comment