In dit consult gaan we kijken naar eventuele blokkades die jou ervan weerhouden om volledig in je kracht te staan en goed in je vel te zitten.

Een consult duurt ongeveer een uurtje. We gaan daarin kijken waar er blokkades zitten en welke oliën jou zouden kunnen ondersteunen om door deze blokkades heen te breken. Dat doen we aan de hand van wat jouw lichaam aangeeft, door middel van spiertesten. Ook kunnen we de biosensor gebruiken of de iTovi-scanner.

 

Hoe dan ook; we gaan een protocol voor je uitmeten waarmee je direct aan de slag kunt. Je gaat geheid verschil merken!

Referenties

Wat reacties van mensen die je voor zijn gegaan:

Deze week is nog niet eens voorbij, en er is zoveel gebeurd op werkvlak: ik heb veel nieuwe klanten, nieuwe afspraken, en het stroomt ineens weer, na al die jaren!

Maar het allerfijnste vind ik dat ik steeds meer weer mezelf begin te worden. De spontane, gezellige, outgoing Saskia ipv de kluizenaar van de laatste jaren. Er is weer flow, weer enthousiasme, weer zin in sociale contacten… heerlijk!!!

En dat na pas 3 dagen met het protocol bezig te zijn!
Saskia Meyer

Happy me! Ik kan er niets aan doen, maar ik voel me gewoon goed! Het heeft echt gewoon effect! Ik heb al twee nachten met de diffuser gewerkt en ik ben dan heel rustig in mijn koppie. In slaap vallen gaat sneller en slapen ook langer. 
Verder had ik gisteren twee keer zoveel ontlasting dan normaal en ik ben gisteravond niet op de bank in slaap gevallen. Mijn ogen vielen niet dicht. Ik voel me gewoon goed! Dus volgens mij kunnen we stellen dat het goed gaat.
Marjan van Deventer

Wanneer dit consult?

Je kunt met heel veel dingen bij me terecht, omdat de oliën op vier vlakken werken: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Mensen komen dan ook om hele uiteenlopende redenen: vermoeidheid, (hoofd)pijn, spijsverteringsklachten, emoties zoals woede of verdriet die ‘in de weg’ zitten, geen flow meer ervaren, de dingen gaan moeizaam en stromen niet meer, niet meer in je kracht staan, niet lekker in je vel zitten, burn-out, hoogsensitiviteit, of je hebt misschien een relatie of een eigen zaak en daar loopt het niet lekker,…. etc., etc.

Maar dit is maar een kleine greep uit waar we mee aan de slag kunnen.

Kosten

Een consult kost € 50,-.

Klik hier om je aan te melden