Steeds meer worden we ons weer bewust van het genezende vermogen van de natuur. De natuur geeft ons veel mogelijkheden ons te ondersteunen en te helpen met onze gezondheid. Zowel fysiek als emotioneel en spiritueel. Essentiële oliën met therapeutische waarde zijn hier een voorbeeld van. Deze oliën ondersteunen het lichaam om in balans te komen, zonder schadelijke bijwerkingen en zonder gebruikt te maken van chemische producten.

Wist jij dat de gemiddelde persoon zo’n 300 chemicaliën op zijn lichaam gebruikt, elke dag, en zelfs 80 daarvan nog voordat ze ‘s-morgens ontbijten. Je vergiftigt jezelf en je gezin elke dag met dingen in je huis die je vaak niet eens uit kunt spreken. Dingen zoals je afwasmiddel, je keukenreiniger, je voeding, etc. Van slechts 15% van alles wat je gebruikt zijn de gezondheidsrisico’s gekend. Terwijl daarvan al bekend is dat ze astma kunnen veroorzaken of hormonale invloeden hebben.

Tijdens de inspiratie-avonden wordt verteld hoe je je huishouden vrij van chemicaliën kunt maken en hoe de essentiële oliën jou en je gezin kunnen ondersteunen om weer in balans te komen.

Aanvullende informatie:

Op dit moment zijn er geen info-avonden gepland, behalve een aantal ‘besloten’ avonden georganiseerd door een gastvrouw/-heer bij hem/haar thuis.

 

Graag vooraf aanmelden. Deelname = gratis.
Je kunt de lezing ook bij jou thuis organiseren. Als gastheer/-vrouw ontvang je dan uiteraard een geschenk.