Klaar voor de verandering van je leven?

 

Hoi, mijn naam is Jessica, goed je te ontmoeten!

Ik werk met mensen die door stress/burn-out, pijnklachten, vermoeidheid of hooggevoeligheid niet meer in hun kracht staan.
Wil jij van je klachten af én weer in volle kracht in het leven staan?
Heb je al van alles geprobeerd, maar heeft niets (goed genoeg) geholpen? Weet je niet wat je er (nog meer) aan kunt doen?

Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

Ik ga samen met jou aan de slag om je te begeleiden op je klachten, ervoor te zorgen dat jij weer de regie over je leven en je gezondheid krijgt, maar ook om weer vol energie en vanuit je kracht in het leven te staan!

Dit is je kans om mee te doen aan DIT EXCLUSIEVE PILOT-TRAJECT!

In dit exclusieve traject krijg je de kans om eindelijk, langdurig wat aan je klachten te doen!

Wat zit er in dit traject?

 • 3 lichaamsgerichte behandelingen (drukpuntmassage, holistic pulsing, etc.) die ervoor zorgen dat het veranderproces direct op gang wordt gebracht en dat er balans komt tussen lichaam en geest.
  Deze drie sessies van maximaal 1,5 uur per sessie kosten normaal € 375,-
 • 3 uitgebreide coachingssessies waarin we direct met de kern van jouw klacht of probleem aan de slag gaan. Je krijgt inzichten en handvaten die het ingeslagen veranderproces tijdens de lichaamsgerichte behandelingen, verdieping geven en ervoor zorgen dat de verandering ook blijvend is.
  Drie sessies van maximaal 2 uur per sessie kosten normaal € 500,-
 • Een custom-made ‘Health-box’ met daarin producten als voedingssupplementen, essentiële oliën en remedies, speciaal op jouw klachten uitgemeten. Deze producten ondersteunen jouw herstelproces en nemen oorzaken weg.
  Dit pakket heeft een waarde van maximaal € 200,-

Ik weet hoe het is om al van alles gedaan te hebben aan je klachten. Ik weet hoe het is om nu wéér iets te moeten beginnen waarvan je niet weet of het werkt (lees de referenties!).
Daarom heb ik besloten om nog een aantal GRATIS extra’s aan het traject toe te voegen:

 • Je krijgt tijdens iedere behandeling een uitgebreide meting op: voedingsintoleranties en -allergieën, voedingssupplementen, essentiële oliën, orthomoleculaire preparaten, etc. Deze uitgebreide meting kost normaal € 35,-.
 • Je krijgt een advies op het gebied van voeding en dieet, zodat je (tijdelijk) het meest gebalanceerde voedingsplan voor jezelf kunt volgen. Je voegt dan geen gifstoffen meer aan je systeem toe waardoor je lichaam echt de kans krijgt om te herstellen. Dit advies heeft een waarde van € 35,-. 
 • Je krijgt gedurende drie maanden een besteladvies waarmee je je ‘Health-box’ kunt aanvullen.
 • Drie maanden na het einde van het traject een evaluatiegesprek van een half uur t.w.v. € 75,-.

 

Kortom, de waarde van het complete pakket is maar liefst € 1.290,-!
En speciaal voor dit exclusieve PILOT-traject mag ik dit complete traject aan je aanbieden voor maar € 850,-.
Dat is een korting van

maar liefst € 440,-!

 

Als kers op de taart krijg je aan het eind van je traject de mogelijkheid om een vervolgtraject of -training (al naar gelang jouw ontwikkeling en wensen) te gaan volgen met een flinke korting.

 

Nu is de vraag: durf jij het aan? Durf jij het aan om nu werkelijk je leven te veranderen, klachten achter je te laten, de regie in eigen handen te nemen? Durf jij het aan om je dan dus niet meer te kunnen verschuilen achter “dat kan ik niet” of “daar heb ik geen energie voor”?

Als je het werkelijk aandurft:

Vul het formulier in en ga met mij op stap voor de verandering van je leven!