Welkom bij Jess! Coaching

Mijn naam is Jessica Leffers en ik werk sinds 2004 als zelfstandig coach, therapeut en trainer voor Jess! Coaching.

In mijn werk zorg ik ervoor dat mensen weer de controle nemen over hun gezondheid, weer energie hebben, weer zin hebben in het leven en hun werk.

De start
Het is ooit begonnen als loopbaancoach. Maar al snel bleek dat de mensen die bij mij terecht kwamen met name kwamen met (arbeidsgerelateerde) gezondheidsklachten.

Later mocht ik ook kinderen coachen.

Maar de grote gemene deler was toch wel dat de meeste mensen die bij mij terechtkwamen niet meer goed in hun kracht stonden. Vermoeidheid, futloos, burn-out, stress, hooggevoeligheid, (chronische) fysieke klachten zoals fibromyalgie, (rug)pijn, etc.

Ik heb zelf ook een behoorlijk pad afgelegd en aardig wat geestelijke en fysieke klachten verzameld. Er werd bij alles gezegd dat het ‘tussen mijn oren zat’. Maar niemand die mij goed kon helpen. En ik heb heel wat coaches en therapeuten gezien. Dus besloot ik zelf allerlei opleidingen te gaan volgen. In eerste instantie om mijzelf te helpen, en later ook om anderen te helpen.

Wil je weer de controle over je gezondheid hebben?
Voluit leven vanuit energie & welzijn?
Neem dan nu die stap!

Wil jij nu eindelijk ook die stap zetten? Je weer vol energie en passie in het leven storten? Lichamelijke of mentale klachten achter je laten? Weer op het juiste pad gezet worden? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klik hier om een afspraak te maken

Klik hier om te lezen wat mijn klanten over mij te zeggen hebben


Professional Bio

Vanaf 2004 heeft Jessica alle mogelijke NLP-opleidingen gevolgd en is zij afgestudeerd als NLP Coach, Counselor & Trainer. Daarnaast heeft zij opleidingen en cursussen gevolgd in het Enneagram, Transactionele Analyse, RET en systemisch werk.

Ook in de spirituele hoek heeft zij een aantal wegen bewandeld, zoals diverse Reiki-inwijdingen en opleidingen op het gebied van natuurreligie. Maar ze verdiept zich ook in de Tao.

Zij heeft alle opleidingen tot Sensi-therapeut met goed gevolg afgelegd.
Tot slot heeft zij de CPION-erkende opleiding Medische- en Psychosociale Basiskennis afgerond.