• Als je eenmaal van jou de Raindrop Massage hebt gehad, wil je nooit meer een andere massage!

  Judith Vriens
 • HET GAAT SÚPERGOED MET MIJ!! Zo lang depressief en vermoeid geweest... Fibromyalgie, afvallen... Van 6 tabletten per dag, nu slik ik er nog maar 2, waarvan 1 voedingssupplement. De overige 4 had ik al heel snel afgebouwd. (op een verantwoorde manier) Ben je heel dankbaar voor wat je voor me hebt kunnen betekenen, je kwam op het juiste moment in mijn leven! Ik ben weer de spontane IK, ben tot aan de dag van vandaag iedere dag vrolijk en blij en geniet van de kleinste dingen.

  Petra de Beek
 • Ik voelde me op mijn gemak bij jullie oprechte, prettige en ook warme benadering. Al na één behandeling merkte ik een positieve verandering. Ik voel me sindsdien gegrond, vrolijker en luchtiger. Na de tweede behandeling voel ik me helemaal klaar voor alles wat op mijn pad gaat komen. Ik zie er naar uit om mijn dromen te verwezenlijken en mijn passies te volgen. Voel me (weer) verbonden met alles, en vooral ook positief. Mooie dingen verschijnen op mijn pad. Ik durf weer van mijn eigen kracht uit te gaan. Alles wat al in mij aanwezig was, maar er door blokkades niet uitkwam heeft nu de ruimte om te groeien en bloeien. De drukpuntmassages in combinatie met de betekenis van blokkades en de accurate wijze waarmee jullie door zaken heenprikken heeft mij goed gedaan. Er kon snel achterhaald worden waar zowel de lichamelijke als geestelijke pijnpunten lagen. Ik ben blij met de handvaten die ik heb mogen ontvangen. Ik gun iedereen wat ik bij jullie heb gevonden!

  Efi Princen
 • Waarom bij Jessica? Ze is gedreven, ze zorgt voor diepgang en ze is oprecht.

  Lydia Driel
 • Ik weet niet of het door de druppels komt of door je drukpuntmassage maar de melkallergie is duidelijk minder. En het lijkt wel of ik meer bij mezelf blijf, mijn gedachten zijn niet meer zo druk en chaotisch, en ik voel me veel minder onzeker over mezelf

  Sandra van Dijk
 • Je merkt gewoon dat dit bij je past; je bent hier zo goed in! Ik ben in tijden niet zo kalm en ontspannen geweest.

  Naomi Groen
 • Bij het eerste wat je zei dacht ik nog: ‘dat weet ze door het gesprek wat we net gehad hebben’. Bij het tweede wat je zei dacht ik dat ook nog. Bij het derde wat je zei, begon ik te twijfelen en bij het vierde dacht ik: ‘Ja, maar dit kan ze allemaal niet weten!'

  José Pluijm
 • Jessica en Jolanda; jullie zijn echt een gouden duo! Ik heb ongelooflijk veel van jullie mogen leren, waarvoor ik jullie erg dankbaar ben.

  Chantal Stribbe
 • Ik kom heel graag bij je langs. Komt gewoon door mijn goede ervaringen met jou. Ben destijds proefpersoon geweest voor je NLP opleiding en heb daar toen zoooo veel aan gehad. Ook een cursus bij je gevolgd… weet de naam niet meer Iets met vrouwen en kracht? Heb toen daarna mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Dus heb alle vertrouwen in je. Na de 1e sessie (proefpersoon voor je NLP opleiding) is het me gelukt om de verstoorde relatie met mijn vader anders te zien en ondertussen hebben we de beste band met elkaar die je je maar kunt wensen!!! Nogmaals; die twee sessies bij jou hebben heel wat veranderingen in mijn leven teweeg gebracht dus mijn vertrouwen heb je.

  Nancy Zasburg
 • Heel erg bedankt voor het aanraken van mijn stukken. Ik moet echt verder met datgene wat ik de laatste keer aangeraakt heb bij jou. Heb een verwijzing gekregen naar psychotherapeut, maar heb haar nog niet gebeld. Denk dat jullie me beter kunnen helpen. Dus ik zou graag een nieuwe afspraak maken.

  Edith Steiner

Sluit je aan bij de 750+ mannen en vrouwen die hun gezondheid weer in eigen hand namen!

Dit is je kans om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, tips en adviezen