De Essential Oil Soul Essence TechniqueTM helpt je om dát los te laten wat jou tegenhoudt succes en geluk te ervaren. Deze techniek kan je (onbewuste) overtuigingen en emotionele patronen veranderen, waardoor jij bij je Soul Essence (ziel – essentie) uitkomt.
En daarmee bij het leven dat bij jou past.

Soul Essence Technique

 • Vind je geluk
 • Laat oude overtuigingen los
 • Maak je vrije van emotionele wonden
 • Begrijp je verborgen patronen
 • Behaal meer succes in je bedrijf
 • Verbeter je zelfbeeld
 • Maak verbinding met jouw Soul Essence
 • Leef je hoogste potentieel

Deze week is nog niet eens voorbij, en er is zoveel gebeurd op werkvlak: ik heb veel nieuwe klanten, nieuwe afspraken, en het stroomt ineens weer, na al die jaren!

Maar het allerfijnste vind ik dat ik steeds meer weer mezelf begin te worden. De spontane, gezellige, outgoing Saskia ipv de kluizenaar van de laatste jaren. Er is weer flow, weer enthousiasme, weer zin in sociale contacten… heerlijk!!!

En dat na pas 3 dagen met het protocol bezig te zijn!
Saskia Meyer

Hoe werkt de techniek?

Jouw lichaam heeft een bepaalde intelligentie die veel verder gaat dan jouw denkende geest. Door deze techniek te gebruiken wordt die denkende geest omzeilt, en tap je rechtstreeks in op jouw lichaamsintelligentie. Jouw lichaam(sintelligentie) laat je de essentiële oliën of andere producten zien die voor jou geschikt zijn om jouw huidige blokkades op te heffen. Iedere olie of product heeft zijn eigen unieke emotionele en spirituele kenmerken, waardoor je een zeer duidelijke omschrijving krijgt, en daarmee een groot begrip, van jouw verborgen onbewuste overtuigingen en emotionele patronen.

Er zijn drie stappen in deze techniek:

 1. De connectie met jouw lichaam(intelligentie) gebruiken we om toegang te krijgen tot verborgen, onbewuste overtuigingen en emotionele patronen die jou tegenhouden om je goed te voelen, successen te behalen (wat succes dan ook voor jou is) en geluk te ervaren.
 2. Door te kijken welke producten er uit de test komen, en welke emotionele en spirituele kenmerken hierbij horen, krijg je een groter begrip voor de overtuigingen en emoties die op onbewust niveau voor blokkades zorgen. Hierdoor kan je er bewust voor kiezen deze te gaan veranderen.
 3. Door de Young Living producten te gaan gebruiken die jouw lichaam voor je heeft uitgekozen, kan je jouw frequentie en de neurologische paden gaan veranderen, waardoor oude mentale en emotionele patronen doorbroken kunnen worden en je nieuwe, ondersteunende patronen kunt gaan creëeren.

Happy me! Ik kan er niets aan doen, maar ik voel me gewoon goed! Het heeft echt gewoon effect! Ik heb al twee nachten met de diffuser gewerkt en ik ben dan heel rustig in mijn koppie. In slaap vallen gaat sneller en slapen ook langer. 
Verder had ik gisteren twee keer zoveel ontlasting dan normaal en ik ben gisteravond niet op de bank in slaap gevallen. Mijn ogen vielen niet dicht. Ik voel me gewoon goed! Dus volgens mij kunnen we stellen dat het goed gaat.
Marjan van Deventer

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan. Alhoewel het beter is om eerst de Premium Starter Kit te gebruiken, om je lichaam en geest te laten wennen aan de puurheid en potentie van de Young Living oliën. Gebaseerd op onze ervaringen, weten we dat het lichaam zich voor wil bereiden op emotionele heling door langzaam te starten. Voor sommige mensen kan het overweldigend zijn om meteen te focussen op verborgen emotionele en mentale patronen. Voor het beste resultaat kan er daarom begonnen worden met een milde detox van een maand met de Premium Starter Kit, voordat je een Soul Essence Sessie inplant.

Elke emotie en herinnering heeft een uniek energiepatroon en frequentie. Om die frequentie en energie te veranderen, is het belangrijk om met essentiële oliën te werken die extreem puur zijn op zowel biochemisch als energetisch level.

Young Living is een bedrijf dat essentiële oliën produceert met een zeer hoge kwaliteit op zowel biochemisch als energetisch level. Binnen ons team hebben we echt verbazingwekkende resultaten gezien met de Young Living producten en de Soul Essence TechniqueTM . Als je een ander merk oliën wilt gebruiken, is dat natuurlijk helemaal aan jou, maar we kunnen dan niet dezelfde resultaten garanderen. Mede omdat de beschrijving van elke olie gebaseerd is op de olie van Young Living, en dat is niet zomaar toepasbaar op ieder ander merk.

Alles wat je in je leven doet heeft een mentaal en emotioneel effect. De energie van deze ervaringen stroomt je systeem in en uit. Maar, soms ontstaat er verwarring in ons systeem, als we het emotionele en mentale stuk van onze ervaring niet los kunnen laten. Dit kan voor een blokkade in de energiestroom zorgen.

Bijvoorbeeld:
Je bent vier jaar oud. Je vader komt thuis van een lange, vermoeiende en stressvolle week. Het enige wat hij nog wil is zitten en ontspannen met een kop koffie. Jij, vier jaar oud, stoot tegen de tafel, en de koffie gaat om. Dit was de druppel voor je vader. Hij schreeuwt naar je dat je nergens goed voor bent en dat het nooit wat met je zal worden. Meteen realiseert hij zich dat zijn reactie onterecht is. Hij pakt je vast, knuffelt met je en hij zegt een aantal keer sorry. Mentaal gezien kan jij het daardoor loslaten, maar emotioneel gezien ontstaat er een blokkade; ergens in je lichaam wordt de emotionele pijn opgeslagen.

Als je zes jaar oud bent, leer je lezen en schrijven. Maar je vindt dit erg lastig om te doen en het gaat je nog niet zo makkelijk af. Misschien krijg je wel een standje van je leraar. Of, is alleen het feit dat je niet zo snel kan als sommige anderen, genoeg. Hoe dan ook; onbewust wordt de opgeslagen herinnering getriggerd: “ik ben nergens goed voor en het zal nooit wat met mij worden.” Op school zullen ze het wellicht faalangst noemen, maar de werkelijke oorzaak is de emotionele herinnering die je twee jaar eerder ergens in je lichaam hebt opgeslagen.

We zijn ons niet bewust van deze ervaringen die zich jaar na jaar opbouwen en ons behoorlijk beïnvloeden. Ze kunnen zelfs jouw Soul EssenceTM blokkeren. Je gaat je gefrustreerd voelen, je zit niet lekker in je vel, je bent wellicht geregeld moe…. Al die opgeslagen mentale en emotionele herinneringen beïnvloeden ons in ons dagelijks leven. Vaak zonder dat we het werkelijk door hebben.

De Soul Essence TechniqueTM kan, samen met de producten van Young Living, ervoor zorgen dat al deze (onbewuste) blokkades worden opgelost. Waardoor jij weer lekker in je vel komt te zitten, in je kracht gaat staan, en het leven kan gaan leiden dat bij jou past!

Het is belangrijk om alle producten te gebruiken die naar boven komen in jouw sessie. Elke olie of product pakt een ander aspect aan van je huidige of oude onbewuste overtuigingen en emoties. Het eerste product vertelt je iets over de algemene zaken die verandering nodig hebben. Het laatste product gaat over de kernzaak. De kernzaak kan alle veranderen als alle andere oliën/producten worden gebruikt. 

Als je slechts een deel van de producten gebruikt, kan het juist ongemakken veroorzaken, omdat je lichaam dan niet alle frequenties krijgt die het nodig heeft om op een andere manier te gaan functioneren. Als je niet alle uitgeteste producten gebruikt, dan kan je moeite hebben om verborgen patronen los te laten. De producten die als eerste uit de test komen, maken de weg voor je vrij om de kern aan te pakken (het laatste product uit de test).

Tijdens de Soul Essence TechniqueTM werken we met spiertesten om contact te krijgen met je lichaamswijsheid en onderbewuste, om antwoorden te krijgen op fysieke, mentale en emotionele vragen. Het is een niet-invasieve methode waarmee we kunnen kijken naar onderliggende thema’s van fysieke klachten, mentale vermoeidheid en onopgeloste emoties.
Spiertesten zijn gebaseerd op de principes van biomagnetische energie. Terwijl je bewuste geest zich juist niet bewust is van deze energieën, worden je onderbewuste en je lichaam getroffen door deze energieën. Daardoor zorgt de biomagnetische energie in je lichaam ervoor dat je lijf reageert op positieve energie en negatieve energie blokkeert. Deze reacties zorgen ervoor dat spiertesten mogelijk zijn.

Lichaamsintelligentie is een gevoel of bepaald bewustzijn dat voorbij gaat aan je analytische denken. Het is je innerlijke wijsheid die je werkelijk antwoord geeft op vragen die er kunnen spelen. Al onze herinneringen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lichaam opgeslagen. Door verbinding te maken met de lichaamsintelligentie, zijn we in staat om toegang te verkrijgen tot deze verborgen herinneringen en emoties. 

Tijdens een Soul Essence TechniqueTM sessie gebruiken we spiertesten om de verbinding met je lichaamsintelligentie te leggen. We stellen ‘ja/nee’-vragen en kijken hoe je lichaam reageert. Als het antwoord op een gestelde vraag ‘ja’ is, zorgt de energiestroom in je lichaam ervoor dat je ofwel naar voren ofwel naar achteren ‘valt’. Een ‘nee’-antwoord zorgt ervoor dat je lichaam de andere kant op beweegt. 

Door gebruik te maken van jouw lichaamsintelligentie tijdens de Soul Essence TechniqueTM sessie, geeft jouw eigen lichaam aan welke Young Living producten je nodig hebt om verbinding te maken met jouw werkelijke doel op zielsniveau. 

 

Ja, absoluut. Als een kind te jong is om zelf te testen, of in het geval van een dier, kan jijzelf of iemand anders plaatsvervanger fungeren.

Ja, dat kan zeker. Wel moet er goed gekeken worden naar de producten die uit de test komen, of deze allemaal veilig gebruikt kunnen worden bij een zwangerschap. Daar kunnen we jou in adviseren.

Kosten

Een consult kost € 25,-.
Deze kosten krijg je terug als je de producten die je nodig hebt, direct via mij aanschaft.

De sessies kunnen online gedaan worden via Zoom. Hiervoor heb je dan wel een camera nodig, zodat ik je kan zien tijdens de sessie.

Wil je meer weten of een afspraak plannen, vul dan onderstaand formulier in.