Mijn missie is de wereld een beetje mooier te maken door mijn kennis en ervaring te delen met anderen, waardoor die ander zich kan ontwikkelen, in zijn kracht kan staan, en op zijn beurt daardoor de wereld ook weer een beetje mooier kan maken. Ik ben altijd op zoek naar teamleden, om dit samen mee te doen.

Een gedachte die de laatste tijd telkens weer bij me terugkomt is: The world needs more healers.

Daarom ben ik altijd op zoek naar die healers, naar wereldverbeteraars, naar helpers. Om samen, als een team, de wereld inderdaad een beetje mooier te maken. Ik heb ervaren dat essentiële oliën hier ontzettend veel in kunnen betekenen, en zelfs een drupje magie kunnen toevoegen.

Wat houdt dit in?

Heel simpel: we gaan samen een traject aan, waarbij ik jou ga ondersteunen en begeleiden, ga trainen en ga helpen om je persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van mijn team, maar werkt tegelijkertijd zelfstandig. Het is dus een mooie manier om je huidige praktijk uit te bouwen, of om er een te starten.

Wat krijg je?

  • We beginnen met persoonlijke begeleiding. Gedurende ca. 2 maanden gaan we met jou aan de slag: waar loop je tegenaan, en wat kan je doen om dat te verbeteren? Ik zet mijn hele gereedschapskist in, die vol zit met coachingsmethoden, lichaamsgerichte technieken, en andere dingen die jou kunnen ondersteunen. We gaan ook een (of meerdere) protocol(len) voor je uitmeten, waar je bij Soul Essence sessie meer over kunt vinden.
  • Na ongeveer twee maanden gaan we kijken hoe jij (extra) inkomen kunt gaan genereren met jouw business. Hiervoor start je met een 90-dagen-programma, wat deels in groepsverband zal plaatsvinden en waarbij je deels ook weer persoonlijke begeleiding van mij krijgt. Je leert hoe je deze (extra) business op kunt zetten, en wat je kunt doen om die uit te bouwen.
    Dit groepsprogramma start op een aantal vastgestelde momenten in het jaar, zo’n beetje om het kwartaal, zodat alle deelnemers gelijk op gaan.
  • Als dat is afgerond, zijn we zo’n 5 maanden op weg samen. Dan gaan we kijken of en wat je nog meer nodig hebt, en gaan we daarmee aan de slag. Of, als je dan helemaal op de rit staat, gaan we samen die wereld een beetje mooier maken!

Wat levert het je op?

Je krijgt ongelooflijk veel inzicht in jezelf, in je drijfveren, in jouw persoonlijke missie en passie, je komt bij jouw kern uit, waardoor je in je kracht staat en zowel jezelf als anderen kunt begeleiden naar een leven dat bij jou / bij hen past. Je krijgt handvaten om je eigen bedrijf op te zetten of, als je al een eigen bedrijf had, deze uit te bouwen en succesvoller te maken. Daarnaast ga je, als je er echt voor gaat, tijdens het traject een (extra) inkomen genereren, wat natuurlijk alleen maar mooi is meegenomen.

Wat kost het je?

Er zijn twee dingen die ik hiervoor terug vraag:

  • Jouw commitment. Je gaat er voor de volle 100% voor, en je geeft alles wat je in je hebt.
  • Je wordt een Young Living-distributeur in mijn team en bestelt, in ieder geval gedurende het traject, iedere maand voor minimaal 100 PV (dat zijn punten en staat ongeveer gelijk aan € 100 – € 120,-) aan producten bij Young Living, die je (uiteraard) weer voor jezelf in kunt zetten ter ondersteuning aan jouw persoonlijke en zakelijke traject.

Mijn begeleiding is volledig GRATIS!

Kortom; het kost je ongeveer € 120,- in de maand gedurende de looptijd van het traject, die je investeert in je eigen gezondheid. Mijn begeleiding (die ‘onbetaalbaar’ is 😉 ) is volledig GRATIS. Daarnaast ga je er ook nog geld mee verdienen, waardoor je, als je echt ervoor gaat, die € 120,- per maand zo weer hebt terugverdiend en zelfs méér gaat verdienen dan de kosten die je maakt!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?
Als dat zo is, wat heb je dan te verliezen?

Waarom doe ik dit?

Omdat ik echt van mening ben dat de wereld meer healers nodig heeft, zodat we het met z’n allen een beetje mooier kunnen maken.
Omdat ik heb ervaren dat de oliën daaraan kunnen bijdragen.
Omdat ik daar graag mijn bijdrage aan lever.
Omdat ik dat graag samen met anderen doe.

Garantie

Daarnaast beloof ik je, als het je niet bevalt, als je erachter komt dat het toch niet bij je past, of als er iets anders is waarom je er niet mee verder wilt of kunt gaan: dan stop je met de maandelijkse bestellingen en met het traject, en dan zit je verder nergens aan vast. Beloofd!

 

Inschrijven / meer informatie: